Odbery a testy bez čakania u lekára či výmenného lístka

Odbery a testy bez čakania u lekára či výmenného lístka

Niekedy nám telo dá jasne najavo čo mu chýba, poprípade čoho má prebytok. Signály, ktorými nás upozorňuje na problém môžu byť pre nás ale občas ťažko zrozumiteľné.

Získať odpoveď na otázky ohľadne zdravotného stavu je od mája jednoduchšie a pohodlnejšie. Profesionálna laboratórna diagnostika bez čakania, v čase vami určenom, ktorá vám zaberie sotva 30 minút – to ponúka nové, moderné odberové centrum v Bratislave spoločnosti Unilabs Slovensko.

Záujemcovia o  diagnostické testy rôzneho zamerania teraz môžu podstúpiť odbery aj v bratislavskom Novom Meste, v projekte N!DO, na križovatke Trnavskej cesty a Tomášikovej ulice.

Odberové centrum disponuje štyrmi miestnosťami so šiestimi odberovými miestami. Pričom jedna je upravená pre komfortné odbery u detí, a to už od šesť rokov. To podstatné - doručenie výsledkov je už do jedného až dvoch dní od odberu. V prípade potreby tak majú klienti k dispozícii všetky informácie potrebné na správne rozhodovanie. Diagnostika teda výrazne šetrí čas. Rodičom sa  stáva, že za dva dni sa ani nedokážu objednať k pediatrovi.

V novom Odberovom centre za takýto krátky čas dostanú do rúk rovno výsledky testov a môžu ich okamžite odkonzultovať so svojím lekárom. Konzultácie výsledkov nie sú v cene testov ale v prípadne záujmu vie spoločnosť klientovi ponúknuť aj takúto službu.

Ako nám povedala  MUDr. Ivana Révayová zo spoločnosti Unilabs Slovensko, zákazníkom prinášajú prístup k  laboratórnej diagnostike na svetovej úrovni, ku ktorej by sa inak dostali len s lekárskou indikáciou.

„Naším cieľom je, aby si človek v prípade podozrenia či v rámci prevencie bez zbytočného čakania mohol okamžite nechať vyšetriť rôzne rizikové parametre.  Preto je veľmi dôležité, aby tieto testy boli dostupné. Sme radi, že môžeme otvoriť ďalšie odberové centrum v Bratislave a ešte viac zjednodušiť prístup k tejto forme zdravotnej starostlivosti.“

lab.online

Zdroj: Unilabs Slovensko

Nové odberové centrum ponúka pre samoplatcov široký výber štandardných diagnostických laboratórnych testov z oblasti hematológie, biochémie, serológie, mikrobiológie, a to na základe odberov venóznej krvi, moču (možné priamo na mieste), výterov, prípadne iných biologických vzoriek.  

Ak by Vás zaujímalo o aké testy majú návštevníci zajväčší záujem, jednoznačné vedú testy na pohlavne prenosné choroby, ktorých cena sa pohybuje od 45 do 104 eur. Ľudí veľmi zaujíma aj stav ich štítnej žľazy a potravinové intolerancie.

Klientom, ktorí sú si nie istí, ktoré testy či odbery im najlepšie odpovedia na otázku ohľadne ich zdravotného stavu, pomôžu pracovníci centra. Na základe vstupnej konzultácie ich klientovi vhodne nakombinujú a tým pokryjú jeho diagnostické potreby vyplývajúce zo zdravotných rizík a klinických príznakov.

Na odbery možno prísť priamo bez objednania (služba „walk-in) bez akýchkoľvek žiadaniek, sprievodných alebo výmenných lístkov od lekárov. Rovnako jednoducho sa možno objednať z domu či práce cez internet na sk.lab.online.

Odberové centrum sa nachádza v novom projekte N!DO neďaleko jazera Kuchajda, Klientskeho centra a Fresh Marketu, na Trnavskej ceste 45,  a je otvorené počas pracovných dní od 7:00 do 14:30.  Vstup do odberového centra je z Tomášikovej ulice 45. Parkovanie je možné na vyhradenom a vyznačenom vonkajšom parkovisku pre klientov Unilabs v areáli N!DO, alebo aj v podzemnom parkovisku objektu N!DO (vjazd zboku) na mieste vyhradenom pre návštevy, či na verejných parkoviskách v okolí.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní