Kúpeľňa bez kozmetického zrkadla v babskej domácnosti? Určite nie! Aké druhy poznáme?

Kúpeľňa bez kozmetického zrkadla v babskej domácnosti? Určite nie! Aké druhy poznáme?

„Zrkadielko, zrkadielko, povedz že mi, kto je najkrajší v tejto zemi?“ Na to, aby ste dostali na túto otázku skutočne relevantnú odpoveď, treba najprv poriadne zrkadlo! Že neviete, čo znamená v tomto prípade „poriadne“? Čítajte ďalej a vyberte si s nami kozmetické zrkadlo, s ktorým uvidíte všetko!

Zväčšujúce kozmetické zrkadlá

Ak chcete predchádzať alebo vyriešiť každú nedokonalosť na našej tvári, je potrebné ju najprv poriadne vidieť. Aby vám neunikla ani jedna šupinka na brade, či nepekne trčiaci chĺpok v obočí, voľte jednoznačne zväčšovacie kozmetické zrkadlo! Na trhu nájdete kozmetické zrkadlá, ktoré zväčšujú 3, 5 alebo aj 7- násobne a to už naozaj vidíte všetko!

Pozri aj: Čo môže spôsobovať sucho v ústach? Tu je 9 možných príčin xerostómie

LED kozmetické zrkadlo

Zdroj: mp-kovania.sk

Svietiace kozmetické zrkadlá

Kúpeľne vo väčšine domácností žiaľ nedisponujú veľkým oknom a tým pádom to najmä v skorých ranných alebo neskorších večerných hodinách býva so svetlom v tejto miestnosti žalostné. Problém vám pomôže vyriešiť kozmetické zrkadlo s LED osvetlením. Osvetlenie sa nachádza zväčša po obvode  zrkadla a vašu tvár krásne nasvieti tak, že uvidíte každý jeden detail. Tieto zrkadlá sú taktiež veľmi obľúbené aj ako „reflektor“ pri fotení pekných kúpeľňových selfie. Odporúča 10 influenceriek z 10!

Samolepiace kozmetické zrkadlá

Pri úprave svojho zovňajšku potrebujeme veľakrát obe ruky a ak jednou z nich držíme kozmetické zrkadielko, tá druhá nám môže chýbať. Myslelo sa aj na tento fakt! Vyberte si z ponuky na trhu samolepiace kozmetické zrkadielko, ktoré prísavkou na jeho zadnej strane jednoducho pripevníte kamkoľvek, kde práve potrebujete. Skvelé riešenie aj v prípade, že kúpeľňa je obsadená – jednoducho sa presuniete aj so zrkadielko inam.

Odporúčame: Kapsaicín – aké má účinky a v ktorých potravinách ho nájdeme?

svietiace zrkadlo

Zdroj: mp-kovania.sk

Kozmetické zrkadlá do kabelky

Ak ste z tých, ktoré majú rady svoj vzhľad pod kontrolou kedykoľvek a kdekoľvek – pre vás boli vymyslené kozmetické zrkadielka do kabelky, ktoré spĺňajú všetko z vyššie uvedeného. To znamená, že zväčšujú, svietia, dajú sa položiť samostatne kamkoľvek a ako bonus – môžete ich mať stále so sebou!

Inšpiruj sa: Fén na vlasy a jeho netradičné využitie – poznáte týchto 9 užitočných trikov?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní