Vyhraj vlasové produkty prírodnej kozmetiky Twin Lotus

Vyhraj vlasové produkty prírodnej kozmetiky Twin Lotus

Vo svete prírody sa nám čoraz viac začínajú objavovať prírodné produkty, ktoré v sebe obsahujú prírodné výťažky, vďaka čomu sú ich účinky na našu pleť, vlasy a celkový organizmus viditeľnejšie a hlavne prospešnejšie. Práve vďaka svojim účinkom a zloženiu si postupne prírodná kozmetika vybudovala svoju priazeň.

Ako sme už naznačili vyššie, na trhu nájdete množstvo skvelých prírodných produktov, ktoré sú určené na starostlivosť o našu pleť, ale aj vlasy. A práve pri vlasoch sa dnes pozastavíme. Spolu s Twin Lotus sme si pre vás pripravili súťaž o prírodný balíček vlasových produktov v celkovej hodnote 31 €.

Ak ste začali pozorovať veľké množstvo vlasov, ktoré "ozdobujú" váš odtok a vaňu / sprchový kút po ich umytí, je načase začať s riešením tohto problému. Síce môže ísť o sezónne vypadávanie vlasov, ktoré nemusí nič signalizovať, časom sa z tohto neškodného vypadávania môže stať veľký problém, ktorý je označovaný ako alopécia. Jej neriešením môže dôjsť k strate veľkého množstva vlasov a teda k vytvoreniu plešiny.

Avšak, aj také lámanie vlasov, štiepenie končekov, nadmerné mastenie, tvorba lupín, svrbenie pokožky hlavy – to všetko môže razom znížiť vaše sebavedomie a prispieť k frustrácii či dokonca depresiám.

Načo sa teda trápiť, keď môžete staviť na prírodnú kozmetiku? Zapojte sa do súťaže odpovedaním na jednoduchú otázku a ste v hre o balíček vlasových produktov Twin Lotus. V balíčku nájdete:

  • Twin Lotus Extra - šampón proti vypadávaniu vlasov
  • Twin Lotus Golden Silk kondicionér
  • Twin Lotus Herbal Hair Tonic - špeciálne bylinné vlasové tonikum

 

Vyhrajte vlasové produkty prírodnej kozmetiky Twin Lotus

(v hodnote 31 €)

 

Správnu odpoveď nájdete tu: twinlotus.sk

Súťažíme od 9.11. do 23.11.2018

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Viliam Lazar, Poprad

Do súťaže sa zapojilo 228 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

Twin Lotus kozmetika

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Lubomir Ludvig 26.11.18 03:36

LL
karma
-1.00

A ako znie otazka?

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní