Akú dámsku mikinu si vybrať na beh

Akú dámsku mikinu si vybrať na beh

V každom dámskom šatníku nájdete aspoň jeden model tohto odevu. Dámska športová mikina je užitočná aj pre ženy, ktoré nie sú na ceste k športovému štýlu. V nepohodlnom oblečení je ťažké cvičiť alebo športovať. V tomto článku zvážime, ktorá mikina bude najlepšia na beh.

Dámska športová mikina: nielen na tréning

Stojí za to začať s tým, že športová mikina nie je len tréningový odev. Skvele poslúži pri upratovaní, skvele sa bude hodiť na pozeranie filmu doma alebo počas víkendového výletu mimo mesta. Nedá sa však poprieť, že pri športovaní najčastejšie siahame po športových mikinách. Ako si vybrať ten správny model?

Univerzálna a pohodlná dámska športová mikina so zapínaním na zips

Jedným z najobľúbenejších modelov športových mikín sú mikiny na zips. Sú veľmi pohodlné a komfortné a medzi ich výhody určite patrí rýchle vyzliekanie a obliekanie. To je pri behaní veľmi dôležité: ak Vám je príliš teplo, no nechcete si vyzliecť mikinu, môžete cvičiť s rozopnutým zipsom a regulovať si telesnú teplotu. Jednoduché a praktické!

Dámska športová mikina na zips môže byť vybavená kapucňou a vreckami. Hoci kapucňa nie je nevyhnutná, vrecká sa pri behu určite hodia. Odporúčame tie na zips, ktoré ochránia kľúče alebo telefón pred vypadnutím. Nemusíte sa tým však nechať ovplyvniť: siahnite po modeli, v ktorom Vám bude najpohodlnejšie.

Pozri aj: Ako vyzerá dámska flanelová košeľa v outfite? BOŽSKY, ak ju správne skombinuješ!

mikina s kapucňou

Zdroj: Shutterstock®

Vždy módna dámska športová mikina s kapucňou

Alternatívnou možnosťou je mikina s kapucňou. Mikina obliekaná cez hlavu je skvelý nápad pod bundu alebo samostatne, ale nie je taká univerzálna ako mikina s kapucňou na zips. Takúto mikinu môžete vyzliecť len úplne, takže tréning v nej nemusí byť úplne pohodlný kvôli nemožnosti regulovať telesnú teplotu zipsom. Určite sa však oplatí mať ju v šatníku a využiť ju aj v chladnejších dňoch.

Dámska športová mikina s kapucňou patrí medzi najpohodlnejšie oblečenie. Je v nej veľmi príjemne a teplo a je to aj pohodlný kúsok oblečenia. Ak obľubujete tento strih na tréningu, z ponuky Ozonee určite nebudete sklamaní: máme veľa modelov, strihov a farieb mikín a sme si istí, že si nájdete niečo pre seba.

Dámska dlhá mikina: na prechádzky aj do kancelárie

Tento model nie je príliš odporúčaný na beh, pretože môže obmedzovať pohyb, no výborne sa hodí na trekking alebo iné outdoorové aktivity. Dlhá dámska športová mikina poslúži aj na svahu, pretože naozaj efektívne zahreje. Dĺžka do polovice stehien chráni pred chladom a vetrom.

Tento model môžete dokonca vyskúšať ako ... šaty. Je to jeden z najpopulárnejších riešení tejto sezóny. V kombinácii s legínami alebo punčochmi vyzerá dlhá mikina veľmi zaujímavo, je nadčasová a osloví všetkých fanúšikov športových štylizácií. Jedna mikina, veľa možností!

Vaša nová dámska športová mikina na Vás čaká v predajni Ozonee! U nás nájdete tie najmódnejšie vzory a farby za najlepšie ceny: https://ozonee.sk/slo_m_Zeny_Mikiny-5028.html. Pozývame Vás!

Odporúčame: Dámsky rolák opäť na výslní: Oplatí sa zmeniť svoj módny štýl a doplniť šatník


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní