Vyriešte všetky darčeky na jednom mieste

Vyriešte všetky darčeky na jednom mieste

Do Vianoc ostáva už len pár dní. Máte naozaj všetko premyslené? Ak ste sa stihli zorganizovať vopred, srdečne blahoželáme!

Pre tých ostatných tu máme jediný odkaz: NEZÚFAJTE! Stále je tu dosť času na to, aby ste našli príjemné a praktické darčeky pre všetkých.

Tak, ako pri všetkom, i pri nakupovaní na poslednú chvíľu, nájdeme viacero výhod. Špeciálne, ak nakupujeme na konci roka. Mnoho obchodov a eshopov sa snaží o prvenstvo v množstvách nakúpeného tovaru, preto nezriedka ponúkajú rôzne zľavy, množstevné výpredaje, výhodné doručenie a podobne.

Pozri aj: Najlepšie bylinky na bolesť hlavy: Sú účinnejšie než lieky!

Položme si základnú otázku: Čo kúpiť, aby sme nevyhadzovali peniaze za zbytočnosti? Sád na korenie, ponožiek a šálov už majú všetci určite plné skrine a kvetinová výzdoba sa ku stromčeku veľmi nehodí. V knižnici už nenájdeme ani kúsok voľného miesta a kto vie, aké hračky vlastne tie sestrine deti doma majú… Podobnú dilemu riešia mnohí z nás a tak siahame po zaručenom výbere a s obľubou darujeme kozmetiku.

Radi by sme vám odporučili miesto, kde sme našli mnoho kúskov naozaj pre každého.

Pozreli sme si ponuku značky, ktorá už na Európskych trhoch niečo znamená. Je stále obľúbenejšia najmä preto, že stavili na zloženie s vysokým obsahom zložiek prírodného pôvodu a výroba prebieha tak, aby spĺňali podmienky označenia “vegánsky produkt”. Dámy a páni, zoznámte sa so značkou Ziaja

Od kozmetiky pre tých úplne najmenších, cez dámsku a pánsku kolekciu, až po liečebné kúry MED na teenagerskú pleť, Ziaja skutočne ponúka riešenia pre každého. Produkty v našom výbere boli pekne rozdelené práve podľa problémov, ktoré daný užívateľ rieši.

Vyskúšaj recept na: Lahodná nátierka z údenej makrely na 5 spôsobov

Men Skincare gift set Ziaja

Zdroj: Ziaja

Ako nakúpiť pre tých, ktorých typ pleti poznáme iba zbežne a nepoznáme ich konkrétne potreby?

Najbezpečnejšou formou je výber produktov, ktorých zloženie je vhodné na použitie pre citlivú pleť. Je ich veľké množstvo a dokážete pokryť naozaj celodennú starostlivosť od sprchovacích gélov a šampónov, cez jemné peny na umývanie rúk, až po ich nakrémovanie bez zbytočných umelých vôní.

Ziaja v tomto prípade stavila na istotu a väčšina produktov obsahuje 90-99% zložiek prírodného pôvodu. Ich jemnosť tak pokožku chráni a nedráždi.

Čo ak chceme darovať skutočne výnimočný kúsok?

V ponuke Ziaja sme našli kolekciu Baltic Home Spa, ktorá má tri základné vône - upokojujúca čokoláda, kokos a mandle sa skrývajú pod názvom Welness, exotické mango nájdete v rade Fit a pre bežné použitie odporúčame mierne citrusovú vôňu z radu Vitality.

Nájdete ich v kompletných líniách, pre ktoré sú typické produkty ako sprchový gél, telový peeling, telové mlieko, telová pena, masážny olej či ošetrujúci pleťový krém. Vďaka týmto líniám sa používateľ dostane do sveta exotických vôní a dopraje si priam kúpeľný relax aj v pohodlí vlastného domova.

Nakúpiť radšej jednotlivé kúsky, alebo darčekové kazety?

To záleží od vašich možností a tiež od toho, ako radi sa zabávate balením darčekov. Darčekové sety Ziaja ktoré sme našli v ponuke sú príjemné boxy, ktoré obsahujú už predpripravené produkty z vybranej línie za zvýhodnenú cenu. Ich obal je nápadito navrhnutý tak, aby ste sa už nemuseli venovať dalšiemu baleniu.

Ak však preferujete vlastný výber produktov, odporúčame navštíviť jednu z predajní Ziaja pre Teba, kde Vám darčekové boxy na mieru pripravia.

Vyskúšajte:  Potraviny zvyšujúce krvný tlak – čo jesť pri nízkom tlaku a čomu sa vyhýbať pri hypertenzii?

darčeková kazeta Ziaja

Zdroj: Ziaja

Čo je na nákupe najlepšie?

Napríklad to, že na jednom mieste dokážete nájsť skvelé darčeky pre celú rodinu. A to všetko v pohodlí domova. Počas nášho výberu sme ostali milo prekvapení možnosťami, ktoré nám Ziaja ponúkla. Rôzne spôsoby doručenia, doprava zadarmo pri objednávke nad 25,-€, hodnotný darček k nákupu nad 10,-€ a hlavne ponuka naozaj pre všetkých členov rodiny.

Využite naše tipy a zabezpečte sebe aj ostatným členom rodiny naozaj pohodové a voňavé Vianoce naplnené pokojom a príjemnými zážitkami.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní