Propagujte svoje podnikanie a propagujte zdravý životný štýl pomocou letákov

Propagujte svoje podnikanie a propagujte zdravý životný štýl pomocou letákov

Dať o svojom podnikaní vedieť je jedným z predpokladov úspechu. Ak vás ľudia nepoznajú, len ťažko si objednajú vaše produkty alebo využijú služby, ktoré ponúkate. Vo svete, kde sa množstvo aktivít presúva do digitálnych sfér, by sa mohlo zdať, že klasická forma reklamy už nemá čo povedať, no opak je pravdou. V dobe, keď sme zahltení reklamou v našich e-mailových schránkach, počas surfovania na internete a v televízii, jej venujeme omnoho menej pozornosti ako klasickej, tlačenej forme.

Neexistuje sféra, v ktorej by správne pripravené letáky nepriniesli výsledky. Podnikáte v oblasti zdravého životného štýlu? Aj pre vás môžu byť reklamné letáky užitočným nástrojom, ako môžete rozšíriť povedomie o vašej značke rýchlo, efektívne a za minimálne náklady.

promo letáky

Zdroj: Shutterstock®

Leták - lacný, no účinný nástroj reklamy s merateľnými výsledkami

Letáky dokážete veľmi jednoducho distribuovať vybranému segmentu zákazníkov. Pri tvorbe letáku máte prakticky neobmedzené možnosti čo sa týka dizajnu, ale i formátu. Nemusíte sa držať len tradičnej A4 či A5, pokojne buďte odvážnejší.

Ak by ste radi vedeli, aká je návratnosť investícií do letákovej kampane, máme pre vás praktický tip: umiestnite na letáky napríklad jedinečný zľavový kód, ktorý zákazník môže použiť pri zadávaní objednávky. Okamžite tak budete vedieť vyhodnotiť, či boli letáky úspešné.

Zdravý životný štýl je pre letákovú kampaň perfektný

Aby leták príjemcov zaujal, je vhodné naň umiestniť niečo užitočné. Ak má vaše podnikanie spojitosť napríklad so zdravým životným štýlom, môžete vyskúšať propagovať svoje služby alebo produkty na letáku s pridanou hodnotou pre klientov.

Môže ňou byť napríklad niekoľko tipov, ako sa počas dňa viac hýbať, zaujímavý recept z vašich produktov alebo čokoľvek, čo dokážete nenásilne prepojiť s predmetom vášho podnikania. Zákazníci ocenia hodnotné informácie a budú mať dôvod si leták podrobnejšie prezrieť a odložiť si ho. Takisto budú mať dôvod sa o leták podeliť so svojimi známymi a rozšíriť vašu reklamu ešte ďalej.

ako si navrhnúť leták

Zdroj: Shutterstock®

Ako si navrhnete úspešný leták?

Pri zostavovaní letáku môžete využiť služby profesionálov, alebo, ak ste aspoň trochu zdatní v moderných technológiách, si dokážete leták pripraviť aj vo vlastnej réžii. Pomôcť vám vie napríklad množstvo prispôsobiteľných šablón alebo aplikácie, v ktorých si navrhnete dizajn a kompletné grafické podklady vhodné do tlače. Dbajte na to, aby leták pôsobil naozaj dokonale, pretože tým dávate najavo svoju odbornosť. Absolútnou nevyhnutnosťou sú kvalitné fotografie a pútavo napísané texty. Nezabudnite ani na kontaktné údaje, aby vás zákazníci nemali problém nájsť.

Vlastné letáky si môžete úplne jednoducho objednať online, stačí zaslať podklady prostredníctvom objednávacieho formulára na stránke. Kvalitnú tlač za fantastické ceny nájdete v justprint.sk. Svoje letáky viete zušľachtiť napríklad fóliou alebo UV lakom a dosiahnuť naozaj profesionálne pôsobiaci výsledok, ktorý zanechá skvelý dojem.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní