Užite si prekvapujúce možnosti s novým smartfónom od Xiaomi za super cenu!

Užite si prekvapujúce možnosti s novým smartfónom od Xiaomi za super cenu!

Ak si chcete urobiť radosť novým, plne vybaveným smarfónom s elegantným telom a krásnym dizajnom a zároveň šetriť vašu peňaženku, táto novinka bude pre vás ideálnou voľbou.

Veď viete ako to chodí – občas podľahneme  pokušeniu a zadovážime si mobil za tisícku, pričom nevyužijeme ani zďaleka všetky jeho profesionálne technické možnosti. Rozumnejšie je zvoliť si zlatú strednú cestu. Skvelým riešením je v tomto prípade najnovší model od Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G.

Mobil dneška má byť dizajnový, praktický a trvácny. Tieto vlastnosti spĺňa Redmi Note 13 Pro 5G do bodky.

Výborná fotovýbava

V danej cenovej kategórii sa nešetrilo na fotoaparátoch. Ten hlavný má až 200 Mpix a optickú stabilizáciu, čo znamená jasné a ostré fotografie aj večne rozlietaných detí či domácich maznáčikov. Nechýba ani ultraširokouhlý a makro fotoaparát pre zábery krajiniek, detailov kvetín, či večierkov s priateľmi aj pri slabom osvetlení.

Praktickým bonusom je nadštandardne veľká batéria, ktorá pri bežnom používaní vydrží aj dva dni a navyše podporuje extra rýchle nabíjanie. Stačí ho dať do nabíjačky počas 20-minútových raňajok a máte ho nabitý do polovice, teda na zvyšok dňa.

Odporúčame: 7 dôvodov, prečo používať avokádový olej

Redmi Note 13 Pro 5G

Zdroj: Xiaomi

Atraktívny dizajn a perfektný displej

Na výber je v čiernej, bielej alebo smaragdovo modrej farbe. Vďaka hranatejšiemu telu pohodlne sa pohodlne drží v ruke. A hoci nepatrí k tým kompaktnejším modelom, stále sa s dĺžkou 161 a šírkou 75 mm vojde do bežného vrecka. Navyše, vo svojej kategórii patrí k najľahším.

Rozmery mobilu sú vždy také, aký veľký je displej. Redmi Note 13 Pro 5G má krásne prehľadný displej s vysokým jasom, takže je dobre čitateľný aj na priamom slnku. Navyše s perfektným kontrastom a s nadštandardnou obnovovacou frekvenciou, ktorá zaručí plynulý obraz pri používaní všetkých vašich obľúbených aplikácií.

Pozri aj: Ako liečiť jačmeň a vlčie zrno? Spoznaj ingrediencie, ktoré pomôžu

Redmi Note 13 Pro 5G

Zdroj: Xiaomi

Výhodná cena

S cenami od 199 EUR za základné modely až po 439 EUR za vrcholné modely Pro+ prináša séria Redmi Note 13 štýl, technológie a zábavu dostupnú pre všetkých. A ak sa poponáhľate, tak budú ešte dostupnejšie. Ak si ich zakúpite do 4.2., získate zľavu až do 50 eur podľa modelu.

Navyše k Redmi Note 13 Pro 5G alebo Redmi Note 13 Pro+ 5G získa zákazník, za recenziu na stránkach predajcu alebo na Heureka.sk a registráciou nákupu na www.xiaomipromo.sk darček podľa vlastného výberu - buď slúchadlá Redmi Buds 5 alebo Xiaomi Smart Band 8.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní