Vianočné darčeky lacnejšie - Xiaomi má v Black Friday ponuke novinky aj s 50 % zľavou

Vianočné darčeky lacnejšie - Xiaomi má v Black Friday ponuke novinky aj s 50 % zľavou

Možno sa to nezdá, ale vianočné sviatky tu budú už onedlho a pre mnohých to zvyknú byť najprv stresy a až potom sviatky pokoja. Ak využijete práve prebiehajúce zľavy Black Friday a vyberiete si Xiaomi smartfóny či domáce spotrebiče, budete mať vystarané a ostane oveľa viac času na pečenie koláčov a lovenie kaprov.

Vybrali sme pár inovatívnych zariadení, ktoré sú teraz za viac ako lákavé ceny. Všetky zľavnené produkty nájdete na mi-store.sk. Black Friday akcia končí 3.decembra, respektíve do vypredania zásob.

Odporúčame: Čo nečistiť sódou bikarbónou? Na týchto 7 vecí v domácnosti pri sóde bikarbóne zabudnite!

Xiaomi Robot Vacuum S10 EU - 219 eur (bežne 299 eur)

Relax pri vysávaní ? Tento inteligentný robotický vysávač účinne odstraňuje prach, vlasy a ďalšie nečistoty. Podporuje aj mokré vytieranie vďaka nádobke na vodu.

Je taktiež vybavený technológiou laserovej navigácie, ktorá dokáže zabezpečiť 360-stupňové skenovanie miestnosti, rýchlo identifikovať okolie a vytvoriť presnú mapu domácnosti. Môžete ho jednoducho ovládať mobilom z pohodlia vášho gauča.

Xiaomi Robot Vacuum S10 EU

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Mi Electric Scooter 4 GO EU - 245,90 eur (bežne 310,90 eur)

Xiaomi Electric Scooter 4 Go EU je ideálny prostriedkom na každý deň. Má dojazdom 18 km a na výber tri jazdné režimy. Režim chôdze dosahuje rýchlosť 6 km/h, štandardný režim 15 km/h a najrýchlejší režim šport 20 km/h. Vďaka skladaciemu dizajnu a nízkej 13,6 kg hmotnosti je ľahko prenosný.

Multifunkčný displej umožňuje počas jazdy jednoducho sledovať aktuálnu rýchlosť, zostávajúcu kapacitu batérie a zvolený režim jazdy. Bezpečnostné prvky, ako sú brzdy ABS a odolná konštrukcia, robia z nej výkonný a štýlový dopravný prostriedok na pohodlné a bezstarostné cestovanie po meste.

Xiaomi Mi Electric Scooter 4 GO EU

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Pad 6 – 369 eur (bežne 429 eur)

Pravdepodobne všetko, čo by ste čakali od prémiového tabletu sa spojilo v novom Xiaomi Pad 6, ktorý je teraz navyše za ešte lákavejšiu cenu. Pad 6 má hliníkové telo hrubé len neuveriteľných 6,5 mm a osadený je 11-palcovým LCD displejom s jemným QHD rozlíšením a 144Hz obnovovacou frekvenciou – jednoducho radosť prezerať videá, sociálne siete, e-knihy alebo hranie hier. O výkon sa stará Snapdragon 870 so 6 GB operačnej pamäte a 128 GB na ukladanie dát.

Miesto v tenučkej placke sa našlo aj pre 13 Mpix fotoaparát a batériu s kapacitou až 8840 mAh. Spočítané a zrátané, elegantné a tenké telo, jemný displej, kopec výkonu a ako bonus podporuje aj digitálne pero (predávané samostatne) za zvýhodnenú cenu. 

Xiaomi Pad 6 Xiaomi

Zdroj: Xiaomi

Redmi Note 12S – 219 eur (bežne 319 eur)

Takto vybavený smartfón nájsť s cenovkou pod tri stovky je ozaj nevšedné. Už aj za plnú cenu to bol atraktívny mobil so všetkým, čo dnešný človek potrebuje. V tejto akcii sa stáva ešte neodolateľnejší. Pretože v balení okrem rýchlej nabíjačky a silikónového krytu nájdete aj mobil s úžasným 6,43-palcovým Amoled displejom s vysokým jasom pre pohodlné sledovanie videí či sociálnych sieti aj na priamo slnku.

K tomu praktická nadštandardne veľká batéria s výdržou aj dva dni a čerešničkou na torte je až 108 Mpix hlavný fotoaparát pre detailné a živé zábery.

Redmi Note 12S Xiaomi

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Smart Tower Heater Lite EU – 59 eur (bežne 94,90 eur)

Na blížiacu sa zimu sa môže hodiť prenosný ohrievač Xiaomi Smart Tower Heater Lite. Elegantný biely valec sa dokáže rozohriať už za 3 sekundy a šíriť do svojho okolia príjemný 22 až 28- stupňový vzduch. Obsahuje časovač aj bezpečnostné prvky ako termostat alebo senzor prevrátenia, ktoré automatický ohrievač vypnú.

Keďže ide o smart zariadenie, spustenie alebo nastavenie teploty môžete robiť aj pomocou hlasovej asistentky Amazon Alexa alebo Google Assistant. Ohrievač s výkonom 2000W teraz stojí len 59 eur (bežne 95 eur).

Xiaomi Smart Tower Heater Lite EU

Zdroj: Xiaomi

Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU - 39 eur (bežne 54,90 eur) 

Pracujte efektívnejšie a so štýlom s Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU. Táto inteligentná stolná lampa s nastaviteľným svetlom automaticky upraví teplotu farby, jas a prispôsobí sa rozličným scenárom čím eliminuje blikanie a znižuje únavu očí.

Hlasom môžete ovládať zapnutie / vypnutie svetla a taktiež zmenu teploty a jasu farby. Dizajn lampy pôsobí veľmi elegantným a minimalistickým dojmom Dokonale sa tak hodí na každý pracovný stôl.

Pozri aj: Spoločný spánok s domácim miláčikom – 6 dôvodov, prečo to nie je najlepší nápad. Sú aj nejaké výhody?

Mi Smart LED Desk Lamp 1S EU Xiaomi

Zdroj: Xiaomi


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní