Vianočné zľavy, ktoré potešia vašu peňaženku!

Vianočné zľavy, ktoré potešia vašu peňaženku!

Čas Vianoc sa už blíži rýchlosťou svetla a s ním prichádza aj obdobie radosti, darčekov a zliav. V tomto duchu sme pre vás pripravili exkluzívny prehľad 5 zľavnených produktov, ktoré nájdete na stránke mi-store.sk.

Tieto špeciálne ponuky vám nielen umožnia spríjemniť sviatky s kvalitnými a inovatívnymi výrobkami, ale aj ušetriť pri nákupoch pre svojich blízkych na poslednú chvíľu.

Odporúčame: TOP fakty a zaujímavosti o obličkách: Ako fungujú naše súkromné filtre?

Xiaomi 13T - 499 eur (bežne 599 eur) 

Perfektná symbióza štýlu a výkonu so 100 eurovou zľavou! Elegantný dizajn spolu s výkonným procesorom a naturálnymi farbami na displeji robí smartfón Xiaomi 13T ideálnym spoločníkom pre moderný život. Zachyťte každý moment s kvalitným 50 Mpx zadaným fotoaparátom.

Kombinácia 256 GB úložiska a 4K video nahrávania vám prinesie spoľahlivého partnera pre každodenné používania. Nehovoriac o až dvojdňovej výdrži batérie s extra rýchlym nabíjaním.

Xiaomi 13T - 499 eur (bežne 599 eur) 

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 EU - 49 eur (bežne 65,90 eur)

Zažite styling ako zo salónu aj doma. Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 je elegantný a ergonomický sušič vlasov s pokročilou iónovou technológiou, prispôsobiteľným nastavením teploty a výkonným motorom pre rýchle sušenie zaručuje hladké výsledky bez krepovatenia.

Pri používaní vás určite poteší kompaktná konštrukcia fénu. Vďaka tomu ho môžete zbaliť a prenášať na služobných cestách aj výletoch. Pri sušení oceníte taktiež nízku hmotnosť a povrch ktorý má príjemnú štruktúru z eloxovanej hliníkovej zliatiny.

Vyskúšaj: Boostery a pleťové séra s kyselinou hyalurónovou – čo dokážu a ako pomôžu pleti?

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 EU

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU - 89 eur (bežne 119 eur)

Výživa pre vášho štvornohého priateľa na dosah aj keď práve nie ste doma! Stačí tento praktický automatický dávkovač granú - Xiaomi Smart Pet Food Feederl. Využitie silikónového tesnenia zaručuje vždy čerstvú potravu a uložený harmonogram kŕmenia môže fungovať aj bez elektriny (na batérie), alebo internetu.

Vďaka tomuto inteligentnému kŕmidlu môžete jednoducho a presne kontrolovať stravovacie návyky vášho domáceho miláčika cez mobilnú aplikáciu aj keď budete pár dní mimo domu.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder EU

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Mi Electric Scooter 4 GO EU - 245,90 eur (bežne 310,90 eur) 

Xiaomi Electric Scooter 4 Go EU je ideálny prostriedkom na každý deň. Má dojazd 18 km a na výber tri jazdné režimy. Režim chôdze dosahuje rýchlosť 6 km/h, štandardný režim 15 km/h a najrýchlejší režim šport 20 km/h. Vďaka skladaciemu dizajnu a nízkej 13,6 kg hmotnosti je ľahko prenosný.

Multifunkčný displej umožňuje počas jazdy jednoducho sledovať aktuálnu rýchlosť, zostávajúcu kapacitu batérie a zvolený režim jazdy. Bezpečnostné prvky, ako sú brzdy ABS a odolná konštrukcia, robia z nej výkonný a štýlový dopravný prostriedok na pohodlné a bezstarostné cestovanie po meste. 

Pozri aj: Týchto 10 vecí vám zmení spálňu na miesto vašich snov a váš milostný život opäť ožije!

Xiaomi Mi Electric Scooter 4 GO EU

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4l – 89 eur (bežne 119 eur)

Aj teplovzdušná fritéza môže byť smart. Ako? Túto fritézu môžete ovládať mobilom a napríklad si naplánovať, aby na vás čakal práve čerstvo upečený losos po príchode z fitness centra. Alebo môžete v aplikácii vybrať jeden z konkrétnych receptov a fritéza všetko ostatné nastaví automaticky.

Air Fryer Pro, samozrejme, funguje aj s ručným ovládaním cez ovládací prvok s Oled displejom. Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4l má aj praktické okienko na sledovanie priebehu pečenia, 360-stupnovú cirkuláciu vzduchu s teplotou od 40 do 200 stupňov Celzia a nepriľnavý povrch 4-litrovej nádoby.

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4l

Zdroj: Xiaomi

Toto bolo len pár tipov z množstva zliav čo vás očakáva stránke mi-store.sk .Vianočné zľavy trvajú do 31. decembra alebo do vypredania zásob, tak neváhajte a zaobstarajte svojim blízkym technologické inovácie pod stromček za zvýhodnené ceny.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní