Hypoalergénna starostlivosť o pokožku bábätka

Hypoalergénna starostlivosť o pokožku bábätka

Narodenie bábätka je krásna udalosť a rodičia by mu najradšej zniesli aj modré z neba. Doprajte novorodeniatkam to najlepšie pre ich pokožku, pretože spokojnosť bábätka je to, po čom túži každá mamina a ocino.

V dnešnom článku sa dozviete viac o hypoalergénnej starostlivosti a odporúčaných produktov vhodných už od prvých dní života. Pripravte sa na nové informácie schválené dermatológmi a pediatrami, o ktorých ste možno ešte nevedeli! Poďme to spoločne preskúmať a doprajme malým pokladom to najlepšie!

Pozri aj:  Ako sa zbaviť bolesti hlavy len za 15 sekúnd! Táto zázračná technika vám pomôže

Pokožka bábätka po narodení

Hypoalergénna starostlivosť o pokožku bábätka je jednou z najdôležitejších vecí, na ktoré by sme mali pamätať ako rodičia. Koža malých detí je mimoriadne citlivá a zraniteľná, a preto si vyžaduje špeciálnu pozornosť a starostlivosť.

Výber správnych produktov je kľúčovým faktorom pri hypoalergénnej starostlivosti o pokožku bábätka. Je dôležité vybrať si produkty, ktoré sú testované dermatológmi a pediatrami, aby sme sa uistili o ich bezpečnosti pre deti. Tieto produkty by mali byť vhodné už od prvých dní života dieťaťa.

Pýtate sa prečo zvoliť práve hypoalergénne produkty? Pretože neobsahujú žiadne dráždivé látky, alebo parfumy. Hypoalergénne produkty minimalizujú riziko vzniku alergickej reakcie či podráždenia pokožky u malých detičiek.

Je tiež dobré vedieť, že hypoalergénne produkty nie sú určené len pre deti s alergiami. Aj keď dieťa nemá žiadny problém s pokožkou, stojí za to investovať do týchto produktov pre ich preventívnu účinnosť.

Vyskúšajte: Krásna pleť s novinkou Ziaja Vitamín C. B3 !!

Starostlivosť o pokožku dieťaťa od značky Ziaja

Zdroj: Ziaja

Produkty vhodné od 1. dňa života

Pokožka bábätka po narodení je jemná a citlivá, preto je veľmi dôležité vybrať vhodné produkty, ktoré sú hypoalergénne a šetrné. Najčastejším problémom je pokožka v oblasti plienok, kde často vznikajú zapareniny.

Medicínska starostlivosť o pokožku Ziaja MED prišla s novinkou. Hypoalergénny upokojujúci krém proti zapareninám jemne vyživuje pokožku už od 1.dňa života, chráni ju a regeneruje. Čo maminky určite ocenia je, že krém sa ľahko nanáša, nie je lepivý a je vhodný po každej výmene plienky. Obsahuje až 99,5% zložiek prírodného pôvodu, tak aby minimalizoval vznik alergických reakcií.

Novinkou z línie Ziaja MED pre deti je aj hypoalergénny gél na umývanie tela a vlasov šetrný k mikrobiómu pokožky dieťaťa. Mierne pení a jednoducho sa zmýva vodou.

Ako sa starať o pokožku bábätka po kúpeli? Hypoalergénne telové mlieko sa postará o jemnú detskú pokožku a podporí jej hydrolipidovú bariéru. Je skvelé aj na jemnú masáž bábätka. Vyskúšajte ho, bábätko sa vám odvďačí spokojnosťou a možno počas masáže aj zaspinká.

Odporúčame: Domáci wellness, ktorý si podmaní všetky zmysly

Ziaja MED línia

Zdroj: Ziaja

Testované dermatológmi a pediatrami

Existuje mnoho rôznych produktov určených práve pre novorodeniatka. Od jemných mydiel a šampónov po hydratačné krémy a oleje - výber je skutočne bohatý. Avšak nie všetky produkty sú rovnako vhodné a bezpečné pre malé bábätká.

Oplatí sa vyhľadať také produkty, ktoré sú testované dermatológmi a pediatrami. Ziaja MED sú certifikované produkty, ktoré zaručujú bezpečnosť použitia aj na tú najjemnejšiu pokožku detičiek. Test tolerancie bol vykonaný na citlivej pokožke detí pod dohľadom dermatológov a pediatrov. Tieto testy zabezpečujú bezpečnosť a úplnú zhodu s nárokmi na jemnú pokožku detičiek.

Hypoalergénna starostlivosť o pokožku bábätka je neodmysliteľnou súčasťou každodennej starostlivosti. Obsahuje menej potenciálnych alergénov a patrí medzi najbezpečnejšiu voľbu pre malé bábätká. Zhodli sa na tom tak dermatológovia, ako aj pediatri.

V dnešnej uponáhľanej dobe je pre rodičov často výzvou nájsť čas na dôkladný výber kvalitných produktov pre svoje deti. Nová línia Ziaja MED pre deti ponúka jednoduché, a efektívne riešenie - kvalitnú hypoalergénnu kozmetiku, ktorá je šetrná k pokožke a zároveň podporuje jej zdravý vývoj. Toto je skutočne to najlepšie pre krásnu a zdravú pokožku detí.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní